Wat is therm-x2?

dé energiebesparende radiator | KERMI THERM-X2

Wat is therm-x2?

Het succes van de therm-x2 energiebesparende radiator is gebaseerd op het x2-principe van de seriële doorstroming. Bij de conventionele paneelradiatortechniek worden alle panelen gelijktijdig verwarmd. Bij het x2-principe vindt de aanvoer echter eerst in de frontplaat plaats. Dit warmtevermogen is voldoende en het nageschakelde paneel fungeert alleen als stralingsscherm.

Pas als er meer vermogen nodig is, draagt het convectievermogen bij aan een snelle opwarming van de ruimte. Dit levert verhoging van de energie-efficientië en vermindering van warmteverlies, dankzij een groter temperatuurverschil tussen aanvoer en retour.

dé energiebesparende radiator | KERMI THERM-X2Of het nu gaat om warmtepompen, zonnercollectoren of condensatietechniek: de therm-x2 energiebesparende radiator is in alle gevallen de juiste keuze, wanneer het gaat om aangenaam warmtecomfort in combinatie met het beste rendement. Het past uitstekend bij elke warmtebron (ook warmtepompen) en bespaart alleen al bij de warmteoverdracht tot 11% energie.

De eerste en wereldwijd enige paneelradiator met seriële doorstroming, die tot 11% energie bespaart en tegelijkertijd zorgt voor 100% comfort.

Bekijk het assortiment

Kermi therm-x2 radiatoren