Over Kermi 

Het merk Kermi staat voor innovatieve oplossingen, trendsettend design, hoge kwaliteit, functionaliteit, comfort en betrouwbaarheid. Kermi is al meer dan 50 jaar één van de Europese toonaangevende fabrikanten met betrekking tot oplossingen in huis op het gebied van verwarmingssystemen. Tevens is Kermi marktleider op het vlak van paneelradiatoren in Duitsland. In Nederland zijn deze radiatoren exclusief verkrijgbaar bij Instamat Warmtetechniek BV.

In 2005 vindt de introductie plaats van de therm-x2 radiatoren met innovatieve, energiebesparende x2-technologie. Vanaf het begin zorgde deze technologie voor verbazing bij installateurs en gebruikers. Nu gaat het succesverhaal verder met de therm-x2-paneelradiator van Kermi – de jury van de gerenommeerde PLUS X AWARD onderscheidde deze productserie vanwege de uitstekende eigenschappen met de PLUS X AWARD 2012 en bovendien met het predikaat ‘Beste product van het jaar 2012’ voor functionaliteit, ecologie en kwaliteit.

Naast de indrukwekkende energiezuinigheid was het ook de veelzijdigheid van de therm-x2 serie, die indruk maakte op de jury. Of het nu gaat om warmtepompen, zonnecollectoren of condensatietechniek: de therm-x2 energiebesparingsradiator is in alle gevallen de juiste keuze, wanneer het gaat om aangenaam warmtecomfort in combinatie met het beste rendement. Het past uitstekend bij elke warmtebron en bespaart alleen al bij de warmteoverdracht tot 11% energie. Dat maakt de therm-x2 dé energiebesparende radiator van nu en de toekomst!