KERMI-X2 PANEELRADIATOREN; voor elke inbouwsituatie en elke wens

Met energiebesparende x2-technologie
Voel je goed in huis

In je huis wil je ontspannen en comfortabel wonen. Een gezond en aangenaam binnenklimaat is daarbij erg belangrijk. Kermi biedt hiervoor al jarenlang oplossingen, waarbij de optimale verdeling van warmte voor wonen én werken centraal staat. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw.

DUURZAAMHEID

Dankzij de Kermi therm-x2® technologie bieden deze radiatoren een optimaal energierendement. De Kermi therm-x2® radiatoren zorgen voor gezonde en groene weldadige warmte, frisse, schone lucht en maximale behaaglijkheid in het hele huis. Zodat u zich thuis gegarandeerd goed voelt!

BESPAAR ENERGIE

De x2-technologie verandert deze paneelradiator in een efficiëntiewonder, en zorgt voor een tot 25% kortere opwarmtijd van de radiator. Daarmee bespaart u aantoonbaar tot 11% energie ten opzichte van gewone radiator en geniet u van maximaal comfort. 

KLEUREN

Natuurlijk worden de meeste radiatoren in het klassieke wit (RAL 9016) afgewerkt. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Kies jouw favoriete kleur uit het grote kleurenpalet.
WARMTEPOMP

Een ander pluspunt: de therm-x2 kan uitstekend worden gecombineerd met moderne warmtebronnen, met in het bijzonder de warmtepomp.


Kies je favoriete model

Alle modellen zijn verkrijgbaar in diverse maten en heel veel verschillende RAL-kleuren!

Wat bespaar ik dan? 

Enkele voorbeelden: Met de therm-x2 energiebesparende radiator kan ten opzichte van de gewone paneelradiator per jaar bijvoorbeeld in bestaande bouw meer dan 6.000 kilowattuur worden bespaard. Daarmee kunnen 6.000 taarten worden gebakken, kan men zich 15.600.000 keer scheren, 6270 keer de wasmachine laten draaien, 438.000 kopjes koffie zetten of 42 jaar lang een koelkast gebruiken! Wacht niet langer en stap vandaag nog over! 

De Kermi therm-x2 radiatoren worden in Nederland exclusief geleverd door Instamat ( https://instamat.nl). Instamat richt zich op de professionele installateur, actief op het gebied van verwarming en ventilatie. Wil je meer weten over de Kermi therm-x2 radiatoren? Neem dan contact op met een installateur in jouw woonplaats. Klik op de button voor het verkoopadres bij jou in de buurt!

dé energiebesparende radiator | KERMI THERM-X2

Alle voordelen op een rijtje

Alle afmetingen 

Kort of lang, laag of hoog, vlak of diep

Verschillende uitvoeringen

Profil, Plan, Line, Verteo

Alle aansluitvarianten

Compactversie, ventielversie, middenaansluiting

energiebesparend

Tot 25% kortere opwarmtijd, tot 11% energiebesparing

Hygiënische uitvoering 

Snel en gemakkelijk te reinigen en, voor een nagenoeg stofvrij binnenklimaat.

RENOVATIE oplossingen

Sneller, eenvoudiger radiator vervangen met DIN-aansluitmaten

volledige ontwerpvrijheid

Zowel het radiatortype als ook de afmetingen kunnen na de installatie van het leidingwerk nog vrij worden gekozen.

Vele kleuren

In standaard wit (RAL9016) maar ook in vele trendkleuren verkrijgbaar.