Voor de adviseur

De Kermi therm-x2 radiatoren worden in Nederland exclusief geleverd door Instamat Warmtetechniek BV. Instamat richt zich op de professionele installateur, actief op het gebied van verwarming en ventilatie. Wilt u meer weten over de Kermi therm-x2 radiatoren? Neem dan contact op met een installateur bij u in de buurt.
Uiteraard kan Instamat u ook in contact brengen met een installateur. Stuur een mail naar info@instamat.nl met daarin uw gegevens en wij regelen dat voor u.

Voor de Installateur

De Kermi therm-x2 radiatoren worden in Nederland exclusief geleverd door leverancier Instamat Warmtetechniek BV. Staat u als installateur ingeschreven bij de Kamer van Koophandel? Dan kunt u klant worden van Instamat. Stuur daarvoor een email naar verkoop@instamat.nl. Bent u al klant bij Instamat? Neem dan contact op via tel. 0578-574949 of verkoop@instamat.nl.

Voor de consument

De Kermi therm-x2 radiatoren worden in Nederland exclusief geleverd door Instamat Warmtetechniek BV. Instamat richt zich op de professionele installateur, actief op het gebied van verwarming en ventilatie. Wilt u meer weten over de Kermi therm-x2 radiatoren? Neem dan contact op met een installateur/verkoopadres in de buurt. Klik hier voor de verkoopadressen.